Video Gasilci - V prometni nesreči umrl 28-letni sopotnik

VideoGasilci - Slovenski gasilski video arhiv

  • Pozdravljeni na spletni strani kjer si lahko ogledate zanimive gasilske video posnetke iz slovenije in drugod, jih ocenite, komentirate, delite z drugimi,...

Iskanje novic
Nazaj na noviceV prometni nesreči umrl 28-letni sopotnik

V prometni nesreči umrl 28-letni sopotnik

Dodano: Sep 29, 2012 | Kategorija: Slovenija | Ogledov: (1980)

Na regionalni cesti med Solkanom in Tolminom se je zgodila prometna nesreča. Ena oseba je umrla, dve sta hudo telesno poškodovani, ena pa je ostala nepoškodovana. Zakaj je 33-letni voznik zapeljal na nasprotno vozišče?

V soboto ob 3. uri se je na regionalni cesti med Solkanom in Tolminom izven naselja Solkan zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, so zapisali na spletnih straneh policije.

33-letnik iz Nove Gorice je vozil osebno vozilo iz smeri Plav proti Solkanu. V vozilu je imel tudi sopotnika, in sicer 28 let starega moškega doma iz Tolmina. V rahlem klancu v bližini HE Solkan je voznik v desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je silovito bočno trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. V tem vozilu sta bila 30-letni voznik ter njegov 24-letni sopotnik, oba iz Deskl.

33-letnik in njegov 28-letni sopotnik sta ostala ukleščena v vozilu. Gasilci so voznika, ki je utrpel hude poškodbe, izrezali iz zvite pločevine, a za njegovega sopotnika ni bilo pomoči, saj je utrpel zelo hude poškodbe in je na kraju nesreče umrl.

V drugem avtomobilu je 24-letni sopotnik utrpel hude telesne poškodbe in je iz vozila izstopil sam, nato pa se zaradi poškodb ulegel na vozišče. Tako je počakal na prihod reševalcev. Policisti so sicer najprej menili, da je 24-letnika ob trku vrglo iz vozila. 30-letni voznik je ostal nepoškodovan.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala dežurni preiskovalni sodnik in državna tožilka. Preiskovalni sodnik je za 28-letnika, ki je umrl na kraju nesreče, odredil sodno obdukcijo. "Zoper 33-letnega povzročitelja prometne nesreče bo na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici podana kazenska ovadba," so sporočili policisti.

Zaradi ogleda in odstranitev posledic prometne nesreče je bila cesta na tem delu zaprta štiri ure.

Vir: 24ur.com
Dodal: admin

                             
Vseh ocen (0), (0) pozitivno & (0) negativno.
Oceni:  Negative  Positive Za ogled priljubljenih se morate prijaviti Označi kot spam
Komentarji
Dodaj komentar
Za dodajanje komentarja morate biti prijavljeni